Obed

Rybacia polievka

Rybacia polievka

Práva námornická polievka ako z filmu. Aj to je každý rybacina na našom tanieri.

 

K príprave polievočky som si kúpila tieto prísady:

  • rybacie hiavy a vnútornosti,
  • balík miešanej koreňovej zeleniny,
  • 1 cibuľa,
  • 2 PL masti
  • 200 gramov krupicovej múky,
  • 200 gramov krupice,
  • 2 dl mlieka,
  • voda,
  • soľ,
  • celé a mleté čierne korenie,
  • zelený petržien.

 

Rybacia polievka

  1. Očistené rybacie vnútornosti a hlavy vložíme do studenej vody a varíme.
  2. Pokrájanú zeleninu zalejeme vývarom z nich a uvaríme.
  3. Z tuku, múky a krupice pripravime bledú zápražku, pridáme do nej postrúhanú cibuľu, popražíme, rozriedime vodou a mliekom a spolu so zeleninou povarime.
  4. Osolime, okoreníme a nakoniec pridáme obraté posekané rybacie mäso a posekaný zelený petržlen.
  5. Do polievky môžeme pridať pokrájanú opraženú žemľu.
  6. Polievku možno pripraviť aj bez mlieka.

Ak sa vám zvýši slezina tak si rozhodne pripravte aj slezinovú polievku.

 

Rybacia polievka

Rybacia polievka

Rybacia polievka Rybacia polievka Vytlačiť
Porcie: 15 Čas na prípravu: Čas varenia:
Nutričné hodnoty 42 Kalórií 1 gram fat
Hodnotenie: 5.0/5
( 1 Hlasovali )

ZLOŽENIE

  • Presný pomer ingrediencií:
  • Rybacie hiavy a vnútornosti
  • 120 gramov miešanej koreňovej zeleniny
  • 200 gramov cibule
  • 200 gramov masti
  • 200 krupicovej masti
  • 200 gramov krupice
  • 2 di mlieka,
  • voda
  • soľ
  • čierne korenie
  • zelený petržien

Related posts

Skvelé kuracie nugetky v jogurte

Babička

Párková polievka

Babička

Pórová polievka

Klaudia

Leave a Comment

Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke v rámci GDPR.

Enable Notifications.    Ok No thanks