Obed

Pečeňová polievka

Pečeňová polievka

Čertovo skvelá polievka, ktorú ma zmysel uvariť. Toto je môj skvelý receptík, ktorý mám veľmi rada. Trocha som ho upravila mojími tipmi, ktoré vám z tradičnej polievky spravia kulinársky unikát. Avšak stále môžete uvaríťť tradičnú a pocitvú polievočku.

 

Budeme potrebovať:

  • 120 gramov pečene,
  • 3 PL masti,
  • 1 cibuľa,
  • koreňová zelenina (120 gramov),
  • voda,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • majorán.

 

Pečeňová polievka

  1. Na zapenenú cibuľu pridáme pokrájanu pečeň, postrúhanú zeleninu podusíme, zalejeme vodou a varíme.
  2. Po dovarení nakoniec pridáme soľ a okoreníme.
  3. Počkáme kým sa pečienka uvarí a podávame s chrumkavím chlebíkom.

Náš tip:

  1. Môžete spraviť guličky z pečene a nech ich takto vyvariť.
  2. Tak ako na obrázku môžete použiť viac orientálnu zeleninu pre zaujimavú chuť a vzhľad na ozvláštnenie.

Vyskúšajte aj: zakaľačková polievka.

 

Pečeňová polievka

Pečeňová polievka

Pečeňová polievka Pečeňová polievka Vytlačiť
Porcie: 8 Čas na prípravu: Čas varenia:
Nutričné hodnoty 28 Kalórií 2 fat
Hodnotenie: 5.0/5
( 1 Hlasovali )

ZLOŽENIE

  • pečeň
  • tuk
  • cibuľa
  • koreňová zelenina
  • voda
  • soľ
  • celé a mleté čierne korčerstvý enie
  • majorán

Related posts

Vynikajúce kuracie rezne s broskyňou a syrom

Babička

Kuracie prsia na šampiňónoch

Babička

Talianska paradajková polievka

Babička

Leave a Comment

Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke v rámci GDPR.

Enable Notifications.    Ok No thanks