Obed

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre často pripravujem pre môjho muža a jeho kamarátov. A jeho obľúbená príloha je pivko. Bravčové mäsko v rúre je veľmi veľká dobrota, nakoľko viete to hodiť do rúry a pripravovať iný chod.

 

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre – budeme potrebovať:

  • 500g bravčového karé bez kosti
  • 1ks cibuľa
  • 3 lyžice horčice
  • čierne korenie
  • rasca
  • soľ
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 100ml smotany na šľahanie
  • olej

 

Postup prípravy:

  1. Mäsko vyklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Mäsko sprudka opečieme a dáme na bok. Do výpeku pridáme cibuľu a koreniny a smažíme do zlatista.
  2. Mäsko aj s osmaženou, do zlatista pečenou cibuľkou poukládame do zapekacej misy a potrieme horčicou.
  3. Podlejeme výpekom z mäsa a cibuľky, prikryjeme alobalom a pečieme pri 180 stupňoch asi 35min. Následne mäsko odkryjeme podlejeme smotanou na šľahanie a dopekáme 10 minút.
  4. Podávať môžete napríklad s americkými zemiakmi.

Do zjedenia.

 

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre
Bravčové karé bez kosti pečené v rúre

 

Bravčové karé bez kosti pečené

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre

Bravčové karé bez kosti pečené v rúre Bravčové karé bez kosti pečené v rúre Vytlačiť
Porcie: 6 porcií Čas na prípravu: Čas varenia:
Nutričné hodnoty 272 Kalórií 22 gramov fat
Hodnotenie: 5.0/5
( 3 Hlasovali )

ZLOŽENIE

  • 500g bravčového karé bez kosti
  • 1 cibuľa
  • 3 PL horčice
  • čierne korenie
  • rasca
  • soľ
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 100ml smotany na šľahanie
  • rastliný olej alebo tuk

Related posts

Belehradský rezeň so zemiakovým pyré

Babička

Kuracie rezne v trojobale pečené v rúre

Babička

Kuracie stehná na štave

Babička

Leave a Comment

Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke v rámci GDPR.